Licitation – Blokhus Bæk

Der blev afholdt licitation på Blokhus Bæk den 20. januar på Rådhuset i Aabybro. Fem firmaer har afgivet bud. Det var Aabybro Entreprenørforretning A/S, Arkil A/S Anlæg fra Nørresundby, HC Entreprenøren A/S fra Hune, Ivan Jakobsen Entreprenørfirma A/S fra Struer og Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning fra Hjørring.

De tre billigste bud sendes nu til Jammerbugt Kommunes rådgiver til vurdering. Arbejdet forventes at gå i gang til februar.

Billede Licitation Blokhus Baek

Licitation på Blokhus Bæk

Formålet med projektet er, i samarbejde med Realdania, at redefinere Blokhus, som en klassisk badeby, og gøre byen til et mere attraktivt sted for både beboere og turister. Konkret skal Blokhus Bæk fritlægges, og det fysiske miljø langs bækken skal styrkes gennem rydning, stier, ny beplantning og belægning samt etablering af mindre træbroer, der skaber forbindelser over bækken. Samtidig løses påtrængende regnvandsafledningsproblemer i byen med nedbør og oversvømmelser. Projektets første etape - kaldet promenadestrækningen - starter ved udløbet på stranden og op langs Strandvejen, til bækken drejer fra vejen. 

 Billede af Blokhus Baek

Skitsetegning: Lækkert miljø langs med bækken